top of page

HVEM ER VI?

Skislip.no er et frittstående spesialverksted som tilbyr preparering og sliping av langrennski. Her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene – Vi ønsker deg den beste skigleden!

 

Sliping og preparering av langrennski er et krevende håndtverk med krav til høy kompetanse. Vi arbeider med en meget avansert slipemaskin av merket Tazzari. Kunnskapen om, og bruken av denne er helt avgjørende for hva slags sluttresultat man får. Vi tilbyr også metting av ski i varmeskap. Skiene ligger i en gitt temperatur i ca 4 timer for å oppnå maksimal inntregning i sålen. Oppmåling av smøresoner og spennmåling av ski gjøres med Ski Test (eikermåleren). 

Stikk gjerne innom verkstedet for å slå av en skiprat og se hvordan vi arbeider! 

Per Olav Hoff

Hof, Vestfold

Har 10 års erfaring som skisliper,smører og selger av ski- og sportsutsyr. Han er også en habil turløper og har blant annet gode plasseringer i Vasaloppet og Marcialonga.

Harald Sjulstad

Svarstad, Lardal

Har også erfaring som skisliper og selger av ski, og han er en ettertraktet skismører i Vestfold og omegn. Han har gode resultater i Vasaloppet og i Birkebeineren på ski, sykkel og løp.

Jens Petter Sjulstad

Asker, Akershus

Var tidligere smører for det norske junior og rekrutt landslaget, senere smøresjef for det sveitsiske senior landslaget i WorldCup. Jens Petters kunnskaper og nettverk gir oss den siste oppdateringen på langrennsfronten.

Ole Reidar Lindsverk

Svarstad, Lardal

Ole er en meget habil langrennsløper med svært gode resultater i Vasaloppet (flere topp-100 plasseringer), Birkebeineren (pers på 2t50min), Marcialonga, König Ludvig Lauf med fler. Han er også en dyktig syklist og løper og har mange gode resultater å vise til. Prat med ham hvis du også har spørsmål om trening og mosjon.

Arne Lindsverk

Svarstad, Lardal

Arne brenner for langrennsmiljøet og er driftsansvarlig og løypekjører for Fylkesanlegget Borgen, Vestfold og løypenettet i Vindfjelltraktene. Han har vært aktiv i miljøet i mange år både som løper og som støtteapparat.

Jens Tjentland

Svarstad, Lardal

Er en glad mosjonist som er fast deltaker i både Vasaloppet og Birkebeineren.

Please reload

bottom of page